serveis fragmento del cuadro La Torre de Babel de Pieter Brueghel
KJ traducciones  és una empresa dedicada a serveis de traducció del polonès, castellà i anglès, adaptats a les necessitats de cada client.  En concret, ofereix:

» traduccions especialitzades per a empreses
Després d'una llarga trajectòria en empreses tant espanyoles com internacionals, sóc conscient de la importància que té per al traductor el coneixement de les peculiaritats de cada sector, els seus estàndards i terminologia, estar al corrent de les característiques més importants i dels punts forts dels productes i/o serveis comercialitzats pel client i, finalment, saber sentir i transmetre l'esperit de la mateixa empresa. Per tot això als meus clients els proposo alguna cosa més que traducció professional: desitjo col·laborar-hi "colze a colze" per ajudar-los a dur a l'altre extrem d'Europa els missatges continguts en els seus textos publicitaris, fullets, pàginas web dels seus portals, els seus informes i presentacions, i fins i tot la documentació tècnica o instruccions de funcionament dels seus productes.

» traducció jurada de documents
Traducció jurada de tot tipus de documents comercials i legals, contractes, cartes i escrits, declaracions, certificats, protocols i informes, currículums, etc. per a empreses, persones físiques i organismes oficials.

» traducció de textos literaris
Traducció de llibres - tant de ficció com de divulgació científica -, d'articles i notes de premsa, manuals, etc.  Als autors els ofereixo també ajuda i col·laboració en els contactes i negociacions amb les editorals.página principal
introducció
serveis
àrees d'especialització
currículum
preus
llibres traduïts
contacte
enllaços d'interès

Logotipo KJ Traducciones
  Av. Meridiana, 34, 7, 3                tel. (34) 670 779 192             e-mail: katerina@kjtraducciones.com            © Katarzyna Jachimska 2007-2011 
  08018 BARCELONA                     fax (34) 934 850 546